ÇORUM / ALACA - Dr. Ali Dedekargınoğlu İlkokulu

Dr. Ali Dedekargınoğlu İlkokulu

Cumhuriyet Mah. Çorum Caddesi 2.KM No 154 Alaca/Çorum
Vizyon
Var olan bütün güzellikleri görüp onların içindeki gizli alemleri keşfedebilen,Tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen,Kendisi ve çevresi ile barışık,Hoşgörülü,Ünsanlara ve düşüncelerine saygılı Sorumluluk sahibi,Kendine güvenen ve güvenilen,Hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, hayatin her anından zevk alan,Bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylasan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen,Dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmek.
Misyon
Geçmişten geleceğe köprü kurarak ve geleceği bu günden yasayarak değişim, gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip ederek, çevre şartları ve veli beklentileri göz önünde bulundurularak, örgencileri bilimsel düşünme, insanî niteliklerini geliştirerek gelecekteki hedefini sorgulayan, Türkiye ve dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi vatandaşların yetiştirildiği “HER ÇOCUGUN TEK TEK ILGI GÖRDÜGÜ MUTLU BIR OKUL ORTAMI YARATMAKTIR”.
08:40--14:55
HER YARIM SAATTE İLÇE MERKEZİNDEN BELEDİYE OTOBÜSÜ KALKMAKTADIR.
ALACA İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTA ve ÇORUM YOLU İSTİKAMETİNDEDİR.
İL MERKEZİNE 50 KM İLÇE MERKEZİNE 2 KM
e Twining, Dilimizin Zenginlikleri, Başarmaya Hazırım
Diğer Hususlar
OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZİ İLKOKUL OLUP AYRICA 1. KADEME HAFİF DÜZEY ÖZEL EĞİTİM SINIFIMIZ MEVCUTTUR.